Deltakelse og resultat av min deltakelse i Circle Foundation nettkonkurranse i Lyon, France 2019

Dagen etter hjemreisen fra Paris, mottok jeg følgende mail :

Dear Inger

I came across your art through Art Shopping Expo and I liked it so I would like to invite you to submit your portfolio for inclusion in Current Masters, International Contemporary Masters and Important World Artists three leading juried annual art publications presenting noteworthy artists and photographers from all over the world.

Det var overraskende og jeg får se hva og hvordan jeg skal behandle denne nye interessante kunstvinkelen. Følgende maleri " Duo" var med på utstillingen i Paris.

Maleriet til høyre er mitt og maleriet til venstre er en av mine kunstvenninner som hadde med dette på utstillingen.

Noen dager senere mottok jeg følgende mail: fra Anna from Circle Fondation at hun hadde lagt merke til min hjemmeside og ønsket at jeg skulle bli en del av deres nettgalleri:

We invite international artists working in all visual arts media to submit artwork for consideration. Artists will be judged only from the specific images/artwork they submit to this contest. Our director will also closely examine any links provided to the artists' portfolio and examine a series of criteria including the aesthetic, creative and technical aspects of their artwork, the artist's career, biography, and statement. This is a great opportunity for the active artist to enhance their resume with an important title, win cash awards, as well as a promotional package that will introduce their work to a wide network of art lovers and professionals.

Stor var min glede da jeg mottok en diplom fra nettkonkurransen.

Bildet under viser hva jeg mottok:

Jiselda og jeg på utstillingen i Carrousel du Louvre. Maleriet som Jiselda holder er maleriet til Marianne Fjær. Jeg holder mitt eget maleri " Duo"

Kunstutstillingen i Carrousel du Louvre i 2019

Dette året var Kjersti, Line og Jan Erland med mor-mor på Pariser besøk- Vi bodde på Art hotel. Vi besøkte utstillingen i den gamle Togstasjonen . som viste malerier og skulpturer fra 1600 tallet og oppover mot vår tidsalder.  Vi spiste deilige tallerkenmat og besøkte og handlet i La Fayette, som tidligere. Vi hadde en flott kveld på Lidoen hvor vi opplevde en flott cabaret med servering av hvitvin. En uforglemmelig aften ,med en drink på en restaurant på  Avenue des Champ Èlysées etterpå. 

Vi besøkte også Eiffeltårnet en kveld kl 20.00 når tårnet var opplyst i fem minutter, det var en flott opplevelse.

Denne gangen var vi meget flinke til å finne fram i Paris ved bruk av Metroen!!!!

Søndagen hentet vi maleriet fra utstillingen og vi var klare til å forlate Paris for denne gang. Jan Erland ble over til mandagen. Han kom fra Russland fredag kveld og var ganske trett etter den lange flyturen på fredagen. 

Week- enden i Paris ble meget hyggelig og mor-mor fikk glede av å oppleve Paris med eldste datter og to barne-barn. Enda et godt minne!!

 

Jeg er et avsnitt. Klikk her for å legge til din egen tekst og redigere meg. På denne plassen kan du fortelle din historie og la de besøkende få vite litt mer om deg.

Maleriutstilling i Bjerke Atelier 28 september til 4 oktober 2019

Med 33 malerier åpnet jeg utstilling i Årvollveien 15, for igjen markedsføre mitt atelier. Åpningsdagen kom Akers Avis Groruddalen , som skrev en fin artikkel om utstillingen. Gode venner og nybekjente besøket utstillingen i løpet av perioden. Jeg solgte flere malerier og de besøkende viste stor intesse for maleriene min.

Det var interessante og hyggelige utstillingsdager.

Ett av maleriene som ble solgt til Grethe på utstillingen i Bjerke Atelier

Maleriutstillingen i Vikersund var meget vellykket.

Dette var gøy! Det kom over 50 gode venner og noen nye på besøk i den uken jeg hadde utstillingen i Gamle Modum rådhus. Jeg solgte 9 malerier til gode venner og nye bekjente. Det var så pent og hyggelig i dette galleriet. Det kom kjente innom hver dag , så det ble vin, kaffe og gode samtaler, både om mine malerier og ellers om livets hverdagsinnhold.

Åpningstiden fra kl. 1200 til 17.00 var ok.

Heldigvis hadde jeg god hjelp av døtre og barnebarn som hjalp meg med å arrangere utstillingen og rydde opp etter utstillingen. Jeg overnattet vekselsvis hos to av mine døtre, så dagene ble meget hyggelig og innholdsrike. 

Tusen takk alle sammen for deres oppmuntring og gode samtaler.

 

Maleriutstilling i Modum kommune fra den 24 - 2 juni 2019

Den 24mai drar jeg med bilen full av malerier opp til Vikersund i Modum kommune. Her skal jeg arrangere kunstutstilling i Modum gamle rådhus, med Vernissage lørdag den 25 mai kl. 1300   Her håper jeg å treffe igjen mine gamle venner, som jeg kjenner fra de 27 årene jeg bodde i Vikersund.

Jeg hadde utstilling her i 2014 og det var meget hyggelig, og jeg

gleder meg til å se igjen mine gamle venner.

Malekurset med Dyrud er over!!!

Det var like artig som sist jeg var sammen med Dyrud på kurs. Denne gangen malte jeg tre malerier og ett som jeg ikke ble helt ferdig med. Vi fikk i oppgave å male et rødt maleri med innslag av sort. Jeg fortsatte med andre lys farger. Maleriet har jeg gitt tittelen "Maleri i rødt". Det er sjelden jeg maler store malerier i ulike rødsjateringen så det var spennende.

Vi avsluttet søndag 24 februar og jeg var sliten etter de tre intensive kursdagene. Jeg vet ikke enda om jeg skal male videre på maleriene fra kurset.  Jeg henger dem på veggen i atelieret og ser hvordan de tar seg ut etter en måneds tid.

Dette er "Maleriet i rødt "med størrelse 60 x 40 cm.

På malekurs med Bjørnulf Dyrud 22 - 24 februar 2019

Jeg gleder meg igjen til å motta mer kunnskap og veiledning av Dyrud på kurset i Spikkestad. Jeg liker hans malestil og føler meg vel med å male nye malerier med veiledning av han.

Det er Anlaug som står for arrangementet i samarbeid med Dyrud på Spikkestad barneskole i 2 1/2 dag.

Jeg gleder meg til nye utfordringer i disse dagene!!

Dette skal jeg gjøre i dagene som kommer!

Jeg vil male mange nye malerier med musikkanlegget på høyt nivå og ha en varm kaffekopp.

Jeg holder til i underetasjen i Årvollveien 15 med "Årvoll Outlet" i første etasje.

Jeg setter ut min gulmalte lykt  og informasjonsbukken  når jeg er tilstede i atelieret  -   og da er du velkommen til å besøke meg!!

 

Min maleriutstilling på Galleri Albin Art 14 - 20 desember 2018

Videoen starter ved inngangen til utstillingen. Her henger 16 malerier i alt. Serveringen på Vernissagen var vin, kjeks og twist. Utstillingslokalet var meget funksjonelt med et lite kjøkken. Det kom flere bekjente og gamle venner innom, som jeg satte stor pris på. Takk for besøket alle sammen!

Forberedelser til separatutstilling i Albin Art 14 - 20/12 -2018.

Nå er arbeidet i Atelieret i full gang. 

Mitt engasjement fra helgekurset med Bjørnulf Dyrud , på Høybråthen, fra 1-3 november har gitt meg lyst til å male nye malerier ved å bruke min nyoppdagede metode sammen med Dyrud. Disse maleriene skal gi et nytt uttrykk for min kunst. 

 

I mine forberedelser til utstillingen blir det flere malerier med Dyrud-metoden og det blir spennende og vise frem disse.

 

Nå er 15 malerier ferdige til oppheng i Galleri Albin Art . De fleste er nymalte, men fire tidligere malerier blir med.

 

Den 14 desember vil jeg arrangere maleriene i Galleriet.

 

 

VELKOMMEN

til Vernissage den 15. desember kl. 1300 til 1500.

 

Her viser jeg ett av mine nye bildeuttrykk, etter veiledningen av kunstmaler Bjørnulf Dyrud

Åpning av mitt nye atelier i Årvollveien 15. i Oslo den 5. november 2018

Jeg har nettopp åpndet mitt nye atelier i Årvollveien 15. Det var moro at 17 av mine venner kom på innvielsen 5. november 2018. Det ble servert hvitvin, Mozell og nystekte vafler av Astrid.  Jeg mottok mange fargerrike blomsterbuketter som har gledet meg i flere dager.

Groruddalen Akers Avis kom på besøk og gjorde et intervju med meg og tok bilde av noen av mine besøkende venner. 

Det er ikke lagt inn noen video